Ayvalık’ta Zeytin Çekirdekleri “Yeni yıl konseri” verdi. Talatpaşa Çarşısındaki konserde Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yürütülen “Zeytin Çekirdekleri Projesi”nde yer alan çocuklar, 2014 yılının bitimine birkaç gün kala verdikleri konser ile 2015 yılını şarkılarla karşıladı.

Konseri büyük bir keyifle izleyen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Bu gün sokak konseri var Zeytin Çekirdeklerinin. 7 Ekimden beri çalışarak bu konsere hazırlanan çocuklarımız Ayvalık’ın köylerinden merkezindeki okullarda eğitim gören öğrencilerimiz. Bu daha sizin çalışmalarınızın başlangıcı olacak. İleride daha çok güzel yerlerde konser vereceksiniz” dedi.

Ayvalık Belediyesi’nin en önemli projelerinden birisi olan “Zeytin Çekirdekleri”nin yeni yıl konserini Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, belediye meclis üyeleri, koroda yer alan çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konser sonunda koroda yer alan çocuklar, hep bir ağızdan kendilerini izlemeye gelenlerin yen yılını da kutladı. Konser sonrası çocuklar belediye başkanı Gençer ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.