Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü Kuzey Yıldızı projesi kapsamında sergilenen ’Kahraman Kanka Polis Zalim Krala Karşı’ isimli tiyatro oyununu öğrencilerle birlikte izleyen Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, oyun sonunda öğrencilere hediyeler dağıttı.

Bartın Kütür ve Turizm İl Müdürlüğü Büyük Salonunda sergilenen tiyatro oyununu öğretmen ve okul idarecileri refakatinde izleyen öğrenciler büyük bir keyif aldı. Öğrencilere Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok’ta eşlik etti. Tiyatro oyunu sonrasında tiyatro sanatçılarını tek tek tebrik eden Emniyet Müdürü Mehmet Altınok kendilerine teşekkür belgesi takdim etti. Öğrencilere yaptığı konuşmada derslerine iyi çalışmalarını, boş zamanlarını kitap okuyarak geçirmelerini, anne ve babalarının evde sözlerini dinlemelerini, tanımadıkları ve bilmedikleri kişilerin verdikleri bir şeyi almalarını tembihledi.

Emniyet Müdürü Altınok, tiyatro oyunu sonrasında öğrencilere hediyeler dağıttı. Hediyeleri müdür amcalarının ellerinden alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden kaçmadı. Tiyatro oyunun seyreden öğrenciler Emniyet Müdürü Altınok ile hatıra fotoğrafları çektirdi.