Bartın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri Bartınlı çiftçiler ve yatırımcılar birlikte 3-6 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 14. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’na katılacak.

Bartın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram yaptığı değerlendirmede, "Fuar kapsamında, sera, tarım teknolojileri ve ekipmanları, sulama sistemleri, tohumculuk, fidecilik, fidancılık peyzaj ve organik tarımla ilgili ürün ve hizmetler sergilenecektir. 30 ülke, 650-700 firma ve yaklaşık 70 bin ziyaretçinin katılmasının beklendiği fuara Bartın’lı çiftçi ve yatırımcılarımızın katılacak olmaları ilimiz tarım sektörünün gelişmesi açısından son derece önemlidir. Bu sayede yeni tarımsal yatırımları ilimize kazandırmayı hedefliyoruz. Ayrıca Burdur’da hayvancılık işletmeleri de gezilip görülecektir. Dönüş yolunda Konya Mevlana Türbesi ve Müzesi de ziyaret edilecektir. Şimdiden kafilemize hayırlı yolculuklar dilerim" dedi.

Bayram, ayrıca fuar gezi organizasyonuna desteklerinden dolayı Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ve İl Özel İdaresine, çiftçi ve yatırımcılar adına teşekkür etti.