İşçilerle toplantı yapan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, kanalizasyon çalışması başta olmak üzere, temizlik çalışmalarının titizlikle devam etmesi doğrultusunda çeşitli talimatlar verdi.

Kozcağız Belediyesi’nin büyük yatırımları içinde yer alan Terminal ve Sosyal Tesis binasında düzenlenen toplantıya Mali Hizmetler Müdürü Muhammet Özyapı, Fen İşleri Müdürü Dilek Özkazanç, Zabıta Memuru Erol Güneş ve işçiler katıldı. İşçilerle istişare toplantılarına önem veren Başkan Karaman yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Daha güzel, daha sağlıklı bir çevre için gece gündüz vardiyalı şekilde görev yapan arkadaşlarımız var. Araç gereç kullanımında, öncelikle halkımızın desteği ile hizmet verdiğimizi unutmayalım. Sizler benim aynamsınız. Dışarıda olsun, çalışırken olsun yapacağınız iyi ya da kötü her hareket bana yansıyor. Birlik beraberlik içinde titizlikle çalışmalarımıza devam edelim" dedi.

Toplantıda işçilerin taleplerini de değerlendiren Başkan Karaman, her türlü öneriye açık olduklarını, istişare halinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. İş güvenliği konusuna da değinen Başkan Karaman, işçiler için yapılan iş önlüklerinin aksatılmadan giyilmesine özen gösterilmesini istedi.