Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmet binası ve ek Mobese binası için temel atma töreni düzenlendi.

Bartın Otobüs Terminali yanına yapılacak olan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nün Ek Mobese ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmet binasının temel atma töreni yapıldı. Törene, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve emniyet personeli katıldı.

Törende açılış konuşmasını Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, “Küreselleşen dünya ve gelişen teknoloji karşısında sürekli kendisini yenileyen, ülkesine ve milletine hizmet uğrunda, fedakarca çalışmayı şiar edinmiş teşkilatımızı, taşrada temsil eden bir kurumu olarak, bizler de, görev yaptığımız bölgede halkımızın beklentilerini karşılayacak yeniliklerle, hizmet çıtasını sürekli yükseltmenin azim ve gayreti içindeyiz. İnsan ihtiyaçları arasında en baştaki gereksinim, kişi güvenliği, trafik güvenliği ve iş güvenliğidir. Trafik güvenliğini sağlamak için, yetişmiş personel ve yeterli araç gerecin yanında, çalışma ortamını oluşturan bina gibi imkanların da geliştirilmesi gerekmektedir” dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, “Bartın’da gerçekten çok güzel yatırımlara imza atıyoruz. Şu anda devam eden 1.7 Milyar TL kamu yatırımı var. Tamamlanan 2 Milyar TL kamu yatırımı var. Belki telaffuzu çok kolay ama yatırım miktar itibariyle çok önemli şeyler ifade ediyor. Türkiye’mizin gelişmesine paralel olarak Bartın’ımız da büyümeye devam ediyor” dedi.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ise, “Bartın gibi önemli bir vilayetin bölge trafik hizmet binasının bugüne kadar güzel bir şekilde yapılıp hizmete geçmesi gerekiyordu. Bugün atılıyor, hayırlı uğurlu olsun. Gelişen büyüyen şehrimizin bu kavşakta temelinin atılması önemli. Çok yakın zamanda göreceksiniz Bartın 100 bin 150 bin nüfusa sahip bir yer olacak. Turizmiyle, sanayisiyle bu bölgenin cazibe merkezi olacak” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Azizoğlu, Milletvekili Tunç, Belediye Başkanı Akın ve protokol üyeleri birlikte hizmet binasının temeli atıldı.