Saadet Gençliği tarafından uygulamaya konulan ’Fikir Duvarı’ adlı proje kapsamında kent merkezinde açılan büyük duvarda gençler istedikleri sorunları ve taleplerini yazıyor. Fikir Duvarı’nda ki bazı paylaşımlar ise dikkat çekiyor.

Bartın Hükümet Caddesi üzerine açılan fikir duvarında, "Hayat pahalı, 7 numara körüklü olsun, stajyerlere haklar istiyoruz, ırkçılık yapılan bir ülke istemiyorum, askerlik 6 ay olsun, artık atanmak istiyorum, evlenmek istiyorum, para kazanmak için okumak zorunda mıyım?" gibi her konuda farklı paylaşımlar yer alıyor. Fikir Duvarı vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından organize edilen yeni bir proje ilgi uyandırdı. Fikir Duvarı adını verdikleri yeni proje ile Saadet Gençliği, gençlere ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda ortaya koydukları Fikir Duvarı Projesi ile birlikte gençler sorunlarını sosyal medyanın yanı sıra Fikir Duvarı’nda da paylaşıyor.

Fikir Duvarı çalışmasının amacından bahseden Bartın Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Özgün, “Fikir Duvarı, vatandaşın istek, görüş ve önerilerini dert ya da eleştirisini paylaştıkları bir platformdur. Her ay belirli bir konuyu ele alacağımız bu çalışmada bu ayın konusunu ‘Gençler Ne İstiyor?’ olarak belirledik. Bu çalışma ile birlikte hem teşkilat mensuplarımız sahaya inerek vatandaşlarımızla temas kuruyor. Aynı zamanda fikir duvarına yazılan her bir fikir bizim için bir anket ve rapor niteliğindedir” diye konuştu.