Bartın’ın Kumluca beldesi girişinde bulunan Menderes Caddesi’nde yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can Kumluca’nın en işlek caddelerinden biri olan Menderes Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Can çalışmalar bittiğinde Kumluca’nın girişinin güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Yapılan çalışmalarla ilgi bir açıklamada bulunan Başkan İsmail Can, "Menderes Caddesi Kumluca beldemizin girişini oluşturan en işlek caddelerinden biridir. Bu caddenin yaya kaldırımlarında toplam 3 bin 500 metrekare döşenecek alanın biz yaklaşık olarak bin metre karesini geçtiğimiz 3 ay içerisinde döşedik. Taş alımı gerçekleştirdik ve bu yaz dönemine kadar buradaki çalışmaları tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Bu cadde üzerinde yine kanalizasyon geçişlerinden sonra bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdik. Beldemizin en işlek caddesine güzel bir kazandırmaya çalışıyoruz. Yaya ve araç trafiği bakımından da güvenli hale getirmek istiyoruz. Bu caddemizin yine bir kısım aydınlatmalarını hizmete sunduk. Yine 2 taraflı aydınlatma yaparak caddemizin aydınlatma sorununu da çözmüş olacağız. Kumluca girişimiz güzel bir görünüş kazanmış olacak. Proje maliyetimiz toplam yaklaşım 75 bin TL’dir” dedi.