AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u makamında ziyaret etti.

Geçekleştirilen ziyarette belediye ve hükumet çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi ve bazı teşkilat mensupları da hazır bulundu. Milletvekili Tunç belediye çalışanları ile de selamlaştı. Milletvekili Tunç ziyarette yaptığı açıklamada, Bartın’ın diğer ilçelerinde olduğu gibi Ulus ilçesinde de büyük yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Milletvekili Tunç ziyarette yaptığı açıklamada, “Ulus ilçe hastanesinin inşaatını başlattık. Ulus’a yüksekokul açtık ve yüksekokul inşaatını Ulus’a hizmet vakfı ile birlikte başlattık. Modern bir İmam Hatip Ortaokulu binasını kazandırdık. anaokulu yapımı için gerekli ödenekleri aktardık. Küre Dağları Milli Parkı için yatırımlar yapıyoruz. Ulus çevre yolunu tamamladık. Köprüler inşa ettik. Ulus’un köylerine yol ve içme suyu yatırımları için 20 trilyon lira harcadık. Sentetik çim yüzeyli seyirci tribünleri ve aydınlatması olan futbol sahasını ilçemize kazandırdık" dedi.

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’da yaptığı açıklamada, belediye olarak, 30 Mart’tan itibaren gerçekleştirdikleri çalışmalarla önemli projeleri başlattıklarını, bu projelerin uygulanması ile birlikte Ulus’un çehresinin değişeceğini söyledi.