AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçen hafta gerçekleştirilen 5. olağan ilçe kongresinde AK Parti Ulus İlçe Başkanlığına seçilen Kadir Saraç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Tunç, AK Parti ile Türkiye’nin her alanda geliştiğini belirterek, bu gelişme ve kalkınma hamlesinin Bartın ve Ulus’a da yansıdığını, Ulus ilçesinde önemli yatırımlar gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Bartın’ın Ulus ilçesinde de büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Milletvekili Tunç, “Ulus İlçe Hastanesinin inşaatını başlattık, Ulus’a yüksekokul açtık ve yüksekokul inşaatını Ulus’a hizmet vakfı ile birlikte başlattık. Modern bir İmam Hatip Ortaokulu binasını kazandırdık. Anaokulu yapımı için gerekli ödenekleri aktardık. Küre Dağları Milli Parkı için yatırımlar yapıyoruz. Ulus çevre yolunu tamamladık, köprüler inşa ettik, Ulus’un köylerine yol ve içme suyu yatırımları için 20 trilyon lira harcadık" dedi.

Belediyenin CHP’den AK Parti’ye geçtiği 30 Mart seçimlerinden bu yana Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte Ulus’a belediyecilik alanında önemli yatırımlara başladıklarını ifade eden Milletvekili Tunç, "İlçe merkezinden geçen Ulus çayının ıslahı projesini başlattık. Ulus’un imar planını ihale ettik, kanalizasyon alt yapısını ihale ettik bu yatırımlar tamamlandığında Ulus gıpta ile bakılan, herkesin gördüğünde imrendiği, doğasıyla, güzelliği ile dikkatleri çeken bir ilçe olacak" dedi.

AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç’ta, Milletvekili Tunç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, “Ulus ilçemiz bu dönemde belediye merkezi hükümet uyumu ile çok güzel hizmetlere sahne olacak. Şimdiden bunun meyvelerini almaya başladık, başlayan ve devam eden önemli yatırımlar var. Bu yatırımların Ulus’a gelmesini sağlayan Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’a çok teşekkür ediyorum” dedi.