Bartın Ulus İlçesi Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus Devlet Hastanesi inşaatlarının yapımı hızlandırıldı. 6 Kasım 2013 tarihinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca gerçekleştirildiği ihale sonucu devlet hastanesinin İnşaatına başlandığını açıkladı.

Belediye Başkanı Uzun, Sağlık Bakanlığınca yatırım programına alındıktan sonra proje ve imar çalışmaları tamamlanan Ulus İlçe Devlet Hastanesinin yapım işinin ve Kumluca Aile Sağlığı Merkezi ile eczane inşaatının altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin 6 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirildiğini belirterek, ihale yapıldı çalışmalara başlandığını ifade etti. Başkan Uzun, Ulus İlçe Devlet Hastanesinin 1 blok ve 3 kattan oluşacağını, 1200 metrekare oturum alanına ve 3211 metrekare kapalı alana sahip olacağını inşa edileceğini ayrıca eczane binasının da projede yer aldığını sözlerine ekledi.

ULUSTA SAĞLIKTA YATIRI DEVAM EDİYOR

Başkan Uzun her alanda olduğu gibi sağlık yatırımlarında da önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, halkın kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için gerekeni yaptıklarını söyledi. Uzun, sağlık alanındaki bu dev yatırımlar nedeniyle başta Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na ve Millet vekil Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.