Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İstanbul Pendik’te faaliyet gösteren Bartın İli Uluslular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni (ULUSLULARDER) ziyaret etti.

Pendik’te yaşayan Bartın Ulusluları bir araya getirmeyi hedefleyen ULUSLULARDER yeni projelerin hayata geçirilmesi ve Ulus’la olan iletişim köprüsünün sürmesi için bu hafta sonu Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u misafir etti. ULUSLULARDER Başkanı Rıdvan Maden, Pendik’te yaşayan Uluslulara yönelik yürüttüğü projeler hakkında Kaymakam Selçuk Şakar ve Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u bilgi verdi. Ziyaretle Pendik ve Ulus arasındaki iletişim bağının güçlendiği ifade edildi. Ziyaret kapsamında Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus ilçesinde devam eden ve planlanan yeni projeler hakkında dernek yönetimini ve üyelerini bilgilendirdi. Ulus ilçesinin sosyal ve ekonomik anlamda gelişmesine katkı sunacak projelerin fikir alışverişinin yapıldığı program ile Pendik ve Ulus arasındaki iletişim bağının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Maden ziyarette yaptığı açıklamada, "İstanbul Pendik’te yaşayan Bartın Ulusluları bir araya getirmek için hizmet veren ULUSLULARDER yeni projeler için çalışmalarını sürdürüyor. Pendik’teki ve Ulus ilçesindeki yeni projelerin hayata geçirilmesi için karşılıklı tanışma ve kaynaşma ziyaretleri sürücek" dedi.