AK Parti Batman’ın Sason İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Kongreye AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, eski milletvekillerinden Ahmet İnal, İl Başkanı Murat Güneştekin, Ak Parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Kongrenin başlangıcında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ve Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun mesajları okundu. Kongrede ilk olarak konuşan AK Parti Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya müdahalesi ve Kobani bahanesiyle bölgede yapılan gösterilere değindi. Yıldırım, “İsrail’in Mescid-i Aksa’ya müdahalesini, Kur’an,-ı Kerimin yerlere atılmasını kınıyoruz. Aynı zamanda Kobani bahanesiyle bölgemizde yapılan yürüyüşlerde, yapılan tahribatları ve bölge insanına verilen zararları da kınıyoruz” dedi.

"SASON BİZİM SARSILMAZ KALEMİZDİR"

Daha sonra söz alan AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Sason’un AK Parti’nin sarsılmaz kalelerinden biri olduğunu söyledi. Güneştekin, “Sason halkı gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve gerekse diğer seçimlerde her zaman AK Parti’ye gereken desteği vermiştir. Bu yönüyle her zaman Sason halkına minnettarız. Bu davanın sarsılmaz kalelerinden biri de bizim için Sason ilçesidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ak Parti Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım’ın tek liste halinde girdiği seçim için oy kullanımı başladı.