Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Batman’ın Sason İlçe Başkanlığı, 3 Aralık dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşları ziyaret edip çeşitli hediyeler verdi.

AK Parti Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Muhsine Bozkurt ve üyelerden oluşan heyet, engellileri ziyaret etti. Dünya Engeliler Günü münasebetiyle, ilk ziyaretini Sason Yuvamız Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirdi. AK Parti heyeti, ilçede çeşitli yerlerde ikamet eden engelli vatandaşları teker teker gezip hediyeler verdi. Engellileri sadece bu günde değil her zaman hatırlamak gerektiğine vurgu yapan Yıldırım, "Bizim aile mefhumumuzda engelli diye bir tabir yoktur, herkes eşittir. AK Parti kurulduğundan bu yana her zaman engelli vatandaşların yanındadır. Engellilere yönelik en iyi iyileştirme AK Parti döneminde olmuştur. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana hiç bir iktidar döneminde engelliye ne maaş ne bakıcılık hizmeti yoktu. Engellilere yönelik saymakla bitmeyen hizmetler var Ak Parti döneminde" dedi.

İlçede ikamet eden Suriyeli engellileri de ziyaret eden AK Parti teşkilatı, bundan sonra da ziyaretlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.