Batman Üniversitesi’nde, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar haftası nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından stant açıldı.

Batman Park ve üniversitenin merkez kampüsünde açılan stantlarda LÖSEV ürünler satıldı. El işleri ve çeşitli kırtasiye malzemelerinin de yer aldığı stantlardan elde edilecek gelir LÖSEV’e bağışlanacak. Öğrencilerin başında durduğu stantlarda “Güneşli Günleri Görebilmek İçin Bir Tuğla da Siz Koyun” sloganıyla lösemili çocuklara destek istendi.

LÖSEV’in yapmış olduğu çalışmaları anlamlı ve önemli bulduklarını belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, "Üniversitemiz olarak LÖSEV’e destek olmak istedik. LÖSEV’le görüşerek 2-8 Kasım LÖSEV Haftası kapsamında üniversite olarak çocuklarımıza nasıl destek olabileceğimizi sorduk. Vakıf bizlere her yerde yaptıkları stant açma fikrini sundu. Bizler de yine onların kendi el emekleriyle yaptıkları ürünleri açtığımız stantlarda öğrencilerimiz aracılığıyla hem Batman Park hem de üniversitemizde satışa sunduk. Gelen gelirleri onlara bağışlayacağız" dedi.