Batman Merkez Atatürk Ortaokulu’nda verilen müzik ve sportif kurslarını ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik öğrencilerle sohbet etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i, okul müdürü Hayri Nurullah Yıldırım karşıladı. Kurslarla ilgili okul müdüründen bilgi alan Çelik , kursları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Sanatsal yeteneklerin küçük yaşta geliştiğini kaydeden Çelik, "Toplam 290 öğrencimiz, Batman Merkez Atatürk Ortaokulu’muzda, hafta sonu düzenlenen müzik ve sportif kurslarına katılarak, özel yeteneklerini geliştirme imkanı buluyorlar. Sevgili öğrencilerimiz buradaki kurslarda, özel yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra, kendilerine olan özgüveni pekiştiriyorlar. Bu kazanım eğitimlerinde ve geleceklerine pozitif bir etki oluşturuyor. Bu kursların açılmasında emeği geçen Okul İdarecisi ve görev alan Öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarını bu kurslara gönderen velilerimizi de kutluyorum" dedi.

Öğrencilerin, özel yeteneklerini geliştirme fırsatı buldukları müzik kurslarda, gitar, keman, bağlama, piyano ve vurmalı çalgılar dersleri, sportif kurslarda ise okçuluk, basketbol, futbol, satranç, masa tenisi, badminton, kaykay, halk oyunları ve bando takımı eğitimi veriliyor.