Batmanlı Şehmus Akın ve Deniz Güven isimli iki müşteri, abone işlemlerini yapmak üzere geldikleri DEDAŞ’ta kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan etkilenince, halkla ilişkiler şefliği personelinden Yusuf Altun’u plaket ile ödüllendirdi.

Batman’da yoğun iş yüküne rağmen DEDAŞ personeli Yusuf Altun ve diğer çalışanların buradaki müşteriler ile kurdukları güzel diyalogdan etkilendiklerini belirten müşteriler Şehmus Akın ve Deniz Güven, “DEDAŞ çalışanlarının, iş yoğunluğuna rağmen halkla, müşterileri ile kurdukları güzel diyalog bizi gerçekten de etkiledi. Birçok kurumda görmediğimiz ilgi ve alakayı burada gördük. Bu nedenle tüm yoğunluğuna rağmen işlerimizi kolaylaştıran ve bunu yaparken güler yüz, ilgi ve alakasından hiçbir şey kaybetmeyen bu arkadaşımıza plaket vermeyi bir görev bildik” ifadelerini kullandı.

Batmanlı vatandaşlar Şehmus Akın ve Deniz Güven’in getirdiği plaket, talepleri üzerine DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun tarafından halkla ilişkiler şefliği çalışanı Yusuf Güven’e verildi. Plaketi verirken konuşan İl Müdürü Dursun, müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirterek, “DEDAŞ olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Özveri ile vatandaşlarımızın sorunlarını en kısa sürede çözmenin gayreti içinde ilgi, alaka, samimiyet faktörlerini de ön planda tutuyoruz” diye konuştu.