Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Batman il teşkilatı, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’ı makamında ziyaret etti.

HÜDA-PAR Batman İl Başkanı M. Emin Doğru, kurucu il başkanı Dr. Aydın Gök, İl Başkan Yardımcısı M. Salih Altuğ, İl İdare Kurulu üyesi Ahmet Aslangray’ın da aralarında bulunduğu heyetin ziyareti, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette Batman’ın sorun ve sıkıntılarının yanı sıra Batman Üniversitesin’deki gelişmeler konuşuldu. Doğru, önceliklerinin bütün ümmetin sorunlarını kendilerine dert edinmek olduğunu söyledi.

Tabela partisi olmadıklarını belirten kurucu il başkanı Dr. Aydın Gök ise, halka hizmet etmek için bu yola koyulduklarını söyledi.

Batman Üniversitesi’nde yeni açılan İslami İlimler Fakültesi’nin halka hayırlı olmasını dileyen Gök, çözüm sürecine de değindi. Çözüm süreci içerisinde inançlı kesimlerin olması gerektiğini aktaran Gök, "Barış süreci ve çözüm süreci var, ikisi ayrı durumda. Çözüm sürecinde sadece DBP’nin muhatap alınması cinayet olur" dedi.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam da, yapılan nezaket ziyareti nedeni ile memnuniyetini dile getirdi.