Down Sendromlu Melekler Derneği (DOSEM), TED Batman Koleji’nin kendileri için düzenlediği yeni yıl partisinde gönüllerince eğlendi.

TED Batman Koleji 2015 yılı için düzenlediği yeni yıl partisine DOSEM’in meleklerini ağırladı. Yapılan etkinlikle ilgili konuşan TED Batman Koleji Müdürü Çetin Evren, TED Batman Koleji olarak sosyal sorumluluk bilincini tüm çocuklara aşılamak ve bu bilinci geliştirmek amacı ile down sendromlu çocukları ağırlayıp öğrencilerle kaynaştırmak istediklerini söyledi. Yapılan etkinlikte down sendromlu çocukların doyasıya eğlenip güzel bir gün yaşadıklarını ifade eden Evren, "Okulumuz öğrencileri down sendromlu çocukları ağırlamanın heyecan ve sevincini beraber yaşadılar. Yapılan etkinlikte tüm çocuklarımız hep beraber eğlenerek 2015’e girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşarken down sendromlu çocukları ve down sendromunu biraz daha yakından tanımış oldu. TED Batman Koleji olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecektir" dedi.

DOSEM Başkanı Mehmet Emin Baş ise, TED Batman Koleji Müdürü Çetin Evren’e ve öğrencilerinin bu duyarlı davranışlarına, verdikleri hediyeler ve düzenledikleri eğlenceden dolayı teşekkür etti.

Baş, bu tür etkinliklerin down sendromlu bireyleri eğlendirip mutlu etmekle birlikte onların kendilerini daha çok hayatın içinde hissetmelerini sağladığını ve özgüvenlerini geliştirdiğini sözlerine ekledi.