Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları tarafından, 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ünal, Kızılay Haftası ile ilgili kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla Kan Bağışı Kampanyası düzenlediklerini söyledi. Ünal, "Kurulduğu günden günümüze kadar savaş ve doğal afetler karşısında insanların acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya çalışan Kızılay, insani yardım faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Kızılay’ın yapmış olduğu yardımlar, hayırseverlerimiz ve gönüllü çalışanlarımız sayesinde yürütülmektedir. Yardımseverlik insanı yücelten bir duygudur. Kızılay Kan Merkezi ile de pek çok vatandaşımıza yeni hayatlar sunmuştur. Bizlerde gerçekleştireceğimiz kampanya ile kan bağışı yaparak kan bekleyen hastalara yardımcı olmak, hayat kurtarmak istedik” dedi.

Başkan Ünal sağlıklı olan herkese kan bağışında bulunmaları için çağrı yaparak Kan Bağışı Kampanyasının 3 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 10:00 ile 16:00 arasında 4 Eylül Mahallesi Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirileceğini söyledi.