Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Bilecik Engelsiz Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği binasında düzenlenen program kapsamında, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Enver Güneş adlı engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlik sandalyesine kavuşan Enver Güneş, İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederek, çok mutlu olduğunu söyledi.

Bilecik Engelsizler Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, programda yaptığı konuşmada Güneş’in tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söylediğini, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru’nun da bu isteği karşılayacağının sözünü verdiğini anlattı. Altıntaş, engellilere yardım beklediklerini kaydetti.

Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan ise; ellerinden geldiği kadarıyla desteğe hazır olduklarını kaydederek, "Yeter ki elimizden gelen bir şey olsun. Zor diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır. Bizim faydamız olursa zaten toplum destekli polisler sizi sık sık ziyaret ediyorlar. Bizim kapımız her daim Emniyet Müdürlüğü’nde açık. Bize çok rahat ulaşabilirsiniz. Bir nebze faydamız olduysa ne mutlu bizlere. İnşallah daha ihtiyaçlarınızı gidermek adına bizim üstümüze düşen görev varsa bekliyoruz taleplerinizi. Elimizden geldiği kadar koşturmaya hazırız” diye konuştu.

Yapılan programa, Bilecik Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan, Topluk Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanları, Bilecik Engelsiz Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş ve dernek üyeleri katıldı.