Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen yeni 4 adet binek hizmet aracı ile 1 adet motosiklet gerekli birimlerine teslim edildi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü sosyal tesis alanında yapılan araç tanıtımına, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan ve şube müdürleri katıldı. Yapılan araç teslim töreninde konuşan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik’in bir huzur şehri olduğunu belirterek, “Bu huzur şehri özelliğini kazanmamızda da kolluk birimlerimizin olduğu kadar halkımızın da büyük desteğini görüyoruz. Yeni ilave edilen araçlar ilimizin bu huzur şehri olma özelliğini inşallah devam ettirecek, daha da geliştirecek. Bir taraftan yenileri ilave ediliyor. Bir taraftan da eskilerinin yerine yenileri konularak halkımızın ihtiyaç duyduğu en temel ihtiyaçlardan en önemli ihtiyaçlardan Emniyet Asayiş hizmetlerini daha iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Hem merkezi bütçemizden gelen kaynaklarla, hem de il özel idaremizden ayırdığımız kaynak da bugün ki yeni araçlar polisimizin hizmetine, halkımızın emrine girmiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız bu araçlarla görev yapmayı nasip etsin” dedi.

İL GENELİNDE TOPLAM 125 ARAÇ OLDU

Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ise; teşkilatlarına 4 tane binek araç ile 1 motosikletin alınmasında Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in katkıların çok olduğunu ifade ederek, “Araçlarımızın teşkilatımız için inşallah hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Teşkilatımıza geçen sene geldiğimizden beri 9 yeni araç, bu sene de 9 yeni araç kazandırdık. 2014 yılında 9 yeni araç kazandırdık. Toplam 125 aracımız var il genelinde. Bunun Türkiye genelindeki personel sayısına böldüğümüz zaman çok iyi durumdayız. İstatistik olarak da çok iyi durumdayız. Biz bunu personelimizde gençleştiriyoruz. Araçlarımızda gençleştiriyoruz. İnşallah hizmet binalarımızı da bildiğiniz gibi uğraşıyoruz. Onları da düzenli bir şekilde hale getirdikten sonra ilimiz için en güzel şekilde personellerimizle araçlarımızla hizmet binalarımızla hizmet etmeye çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Çok sağ olun, sizin de çok büyük emeğiniz oldu. Desteğiniz oldu. İnşallah hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından tahsis edilen araçlar ve motosiklet gerekli şube birimlerine teslim edildi.