Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Ertuğrulgazi mahalle konağındaki Kur’an kursu kursiyerlerini ziyaret edip düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Ertuğrulgazi mahallesi muhtarı Niyazi Aydın, mahalle konağında Kur’an kursunda öğrenim gören kursiyerlere bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Kahvaltıya katılan İl Müftüsü Necati Akkuş, Allahu Teala’nın Müslümanlara vahyi olan Kur’an ile vatandaşları buluşturmanın, manevi sorumluluğu yerine getirmek amacıyla çok sayıda kursı açtıklarını belirtti. Akkuş, “Vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için daha fazlasını açabilmek için gayret göstereceğiz. Yeni kurslar özellikle de 4-6 yaş grubu kurslar açmak istiyoruz. Rabbım Teala bu konuda bizleri muvaffak eylesin. Sizlere kurslara katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yüce Mevla Kur’an-ı Kerim’i bizlere dünyada rehber, kıyamet günü şefaatçi eylesin. Bugün kahvaltı programında sizler bizlere nasıl ikram ettiyseniz. Rabbim de sizlere cennetini ikram eylesin, hayırlı evlatlar nasip eylesin, hayırlı işler nasip eylesin” dedi.

Muhtar Niyazi Aydın ise; Ertuğrulgazi mahallesindeki çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Davetimizi kırmayıp bugün bizlerle beraber olan İl Müftümüze teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müftüsü Necati Akkuş, konağındaki kahvaltı programından sonra Yediler Camii Kur’an kursunu ziyaret etti. Kur’an öğrenen kursiyerlerin dilek ve taleplerini dinledikten sonra Kur’an-ı Kerim okumaya başlayan kursiyerler için hazırlanan pastalar kesildi. Müftü Akkuş, okumaya başlayanlara Kur’an-ı Kerim hediye etti.