Bilecik Belediyesi tarafından 2014 yılı kültür ve sanat yılı etkinlikleri kapsamında "Kalbe Düşünce" adlı program düzenlendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, şair, yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer’in sunumuyla gerçekleşen etkinlikte, Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, Peygamber Efendimizin hayatı, sahabeleriyle olan münasebetleri, toplum hayatına olan güzel örnek yaşantısı, aile hayatı ile Kerbela hadisesi ve Ehli Beyt’e muhabbetin nasıl olması gerektiği konularını anlattı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Ay, Bilecik’te olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı başta olmak üzere, Başkan Vekili Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Programda Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay’a çiçek taktim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın sonunda vatandaşlara aşure ikramı yapılırken, 19 Aralık tarihinde Prof. Dr. Saadettin Ökten ile Hz. Mevlana’nın konu alınacağı program düzenleneceği öğrenildi.