Bilecik’te Bozüyük Sivrihisarlılar Yardımlaşma Tanıtım ve Kültür Derneği (BOSDER) Başkanı Suat Erbay ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında BOSDER Başkanı Suat Erbay, Başkan Bakıcı’ya Bozüyük’e yapılan yeni yatırımlar ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlçede kısa zamanda büyük bir değişimin yaşandığı belirten Erbay, Bozüyük adına böyle çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundu. Erbay ayrıca, derneğin çalışmalarıyla ilgili geniş kapsamlı bilgiler de verdi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, Erbay ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Derneklerin devam ettirilebilmesi noktasında yaşanılan zorluklara değinen Bakıcı, BOSDER Başkanı Erbay’a ve beraberindekilere başarılar diledi. Bugüne kadar düzenlenen etkinlerde birlikte olamaya olmaya çalıştıklarını söyleyen Bakıcı, zaman ve imkanlar el verdiğince derneğin etkinliklerine katılmaya çalışacağını söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından BOSDER Başkanı Suat Erbay tarafından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya günün anısına Nasrettin Hoca’nın minyatür maketi hediye edildi.