Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen ve Soner Çoban tarafından sunulan “Harbi Sakat Muhabbetler” adlı stand up programı ilgi ile izlendi.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Meclis üyeleri, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban, Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik ve dernek üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ile davetliler katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ekip olarak her zaman engellilerin yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, “Biz sadece özel günlerde ve belirli günlerde engellilerimizi hatırlamak değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Biz yapmış olduğumuz her bir etkinlikte onlara ayrı bir bölüm ayırmaya gayret sarf ettik. Tüm çalışmalarımızda onları her zaman ön plana koyduk. Onlarla gezi programları gerçekleştirdik. Kent konseyi başkanımız şuanda engelliler meclisini oluşturuyor. En kısa zamanda oda hayata geçecek. Bu kıymetli aileleri sahiplenmemiz gerekiyor. Biz sadece bir günlük değil 365 gün onlarla beraberiz, varsa sıkıntıları her zaman yanlarındayız. Ben Bozüyük’ün çok kıymetli sanayicilerinden, iş adamlarından, esnaflarından ve Bozüyük protokolünden şunu istiyorum gelsinler hep beraber olalım bu birlikteliği bu gücü onlara hissettirelim istiyorum” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Ardından söz alan Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik de, tabela derneği olmadıklarını, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın destekleriyle pek çok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan, Eskişehir’de yaşayan ortopedik engelli Soner Çoban stand up gösterisini sundu. İzleyenleri kahkaya boğan gösteride yer alan sevilen türkülerden oluşan mini konserde izleyenleri eğlendirdi.

Programın sonunda Başkan Bakıcı, Soner Çoban’a seramik tabak hediye etti.