Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, 53. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Kütüphanesi tarafından program düzenlendi.

Programda Necatibey Ortaokulu öğrencileri tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrenciler tarafından kitap konulu şiir okundu. Yine okul korosunca kitap konulu şarkılar söylendi. Hafta kapsamında Necatibey Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı kitap konulu karikatür sergisi açıldı. Yıl boyunca en fazla kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere protokol mensuplarınca çeşitli ödüller verildi. Ödüle layık görülen öğrenciler arasında Emine Öztürk, Özlem Çakır ve Öznur Abbas yer aldı. En çok kitap okuyan yetişkinlerin ise Yavuz Öztürk, İlkay Sel ve Onur Kavşut Yetişkin olduğu kaydedildi. Ödül töreninin ardından Özel Sınav Temel Lisesi tarih öğretmeni Deniz Uysal imza günü ve söyleşisi gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mukaddes Gündüz, öğretmenler ile öğrenciler ve siyasi parti temsilcileri katıldı.