Bilecik’in Bozüyük İlçe Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Ahmet Şerif İzgören’in konuşmacı olarak katılacağı “Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı?” konulu konferans düzenlendi.

Düğün salonunda gerçekleştirilen konferansta kişisel ve kurumsal gelişim eğitim programları ile tanınan Ahmet Şerif İzgören, kendine has tarzıyla konukları hem eğlendirdi hem de eğitici bilgiler verdi. Kendi hayatı ve yaşantısından örneklerle sunumunu güçlendiren İzgören, konferansa katılan konuklarda olumlu etkiye neden oldu.

Ahmet Şerif İzgören, konuşmasında, Türkiye’de ki iş hayatından örnekler vererek dış ülkeler ile Türkiye arasında kıyaslama yaptı. Kurumsallaşma ve süreklilik konularında bilgiler verdi. İzgören, firmaların başarıyı yakalayabilmeleri için kurum kültürü, amacı, gelecek hayali, bilgisi ve değerlerinin olması gerektiğini söyledi. Ahmet Şerif İzgören "Patronun adaleti çalışanlarının yüzlerindedir. Bu durum kurumun kültürünü ortaya çıkartır. Kurumlar sevgi ve aklı bir araya getirmek zorundadırlar. Firmaların büyüklüğü çalışanlarının o firmada ki kalıcılığı ve sürekliliği ile ölçülür. Türkiye’de eskiden 950 bin bakkal var iken şu anda 150 bin bakkal var. Bunun çözümü ağlamakla sızlanmakla olmaz. Çalışma biçiminizi değiştirerek geleceği çok iyi planlamanız gerekmektedir. Birey, kurum ve ülke olarak gelecek planlarınızı yapmazsanız yarın birileri sizin için yapacaktır. İnsan öğrenmeyi bıraktığı an yaşlanmış demektir. Başarı için değişimi yakalamak şarttır. Kurumlarda fikir ve öneriler gelirse devamında değişim gelecektir. İletişim kanallarını açarsanız firmanızın kapısını değil gönül kapınızı açarsanız farklı fikirler ortaya çıkacaktır" dedi.

Konferansa, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, TSO Başkanı Buğra Levent, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, TSO üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.