Bilecik Çocuk Hakları Komitesi’nden bir heyet, ’’20 Kasım Çocuk Hakları Günü’’ etkinlikleri kapsamında Belediye Başkan Vekili Nihat Can’ı makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette heyet, Başkan Vekili Can’a görüş ve önerilerini sundu.

Başkan Vekili Nihat Can ise Bilecik Belediyesi çalışmaları ile belediyenin çocuk ve gençlere yönelik projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, heyetin Çocuk Hakları Günü’nü kutlayan Can, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın belediye çalışma ve projelerinde çocuk ile gençleri her zaman ön planda tuttuğunu dile getirerek şunları kaydetti.

’’Bilecik Belediyesi olarak, çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim alanı başta olmak üzere, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri birçok projeyi uygulamaya koyduk ve bu projelerimizi sürdürmeye de devam edeceğiz. Her gün kültür ve kongre merkezinde çocuk ve gençlerimiz için müzik ve diğer alanlardaki kurslar gerçekleştirilirken, yine onlara yönelik kültürel aktiviteler yapılmaktadır. Çocuklarımız hafta sonu sunulan tiyatro oyunları ile eğlenirken, gençlerimiz ve vatandaşlarımız da tiyatro festivali kapsamında güzel bir zaman dilimi geçirmektedirler. Bilecik Belediyesi olarak her zaman çocuk ve gençlerimizin yanında olduğumuz bilgisini vererek, çocuklarımızın ’’Çocuk Hakları Günü’nü kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

Heyet ise Bilecik Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Başkan Vekili Nihat Can’a teşekkür etti. Ziyaret, Başkan Vekili Nihat Can ve heyetteki çocukların fotoğraf çektirmesiyle son buldu.