Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Vitra Artema Fabrikası çalışanları tarafından kısımlar arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

13 Ekim tarihinde başlayan futbol turnuvası yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi. 16 takımın yer aldığı turnuvada karşılaşmalar fabrikanın sahasında oynandı. Yarı final ile final karşılaşmaları ise ilçe merkezindeki bir halı sahada oynandı. Yarı final karşılamasında Döküm Atölye ile Bakım Onarım kısımları karşı karşıya geldi. Döküm Atölye kısmını mağlup eden Bakım Onarım kısmı çalışanları turnuvayı 3’ncü olarak tamamladı. Final karşılaşmasında ise Ürün Depo ve Mekanik kısımları çalışanları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-2’lik skorla kazanan Ürün Depo bölümü çalışanları turnuvanın şampiyonu olurken Mekanik bölümü çalışanları turnuvayı 2’nci olarak tamamladı.

Karşılaşmayı izleyen çok sayıda fabrika çalışanı tezahüratları ile arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmaların ardından kupa töreni düzenlendi. Kupa törenine Fabrika Direktörleri Oktay Pehlivan ve Oğuzhan Gürsoy’un yanı sıra Türk Metal Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Cemal Güney de katıldı.

Kupa töreninde konuşan Fabrika Müdürü Oktay Pehlivan, turnuvanın güzel bir organizasyon olduğunu söyledi. Pehlivan, "Biz sizleri izlerken çok keyif aldık. Fair-Play çerçevesi içerisinde güzel karşılaşmalar oynandı. Umarım sizler ve turnuvaya katılan diğer takım arkadaşlarınızda bu turnuvadan keyif almışlardır. Bu güzel oyununuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Cemal Güney de, "Turnuvaya katılan bütün işçi arkadaşlarımı sergiledikleri mücadele için kutluyorum. Güzel bir turnuva dönemini daha geride bıraktık. İnşallah seneye de buradayız. Hepinizi kutluyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ardından dereceye giren takımlara kupa ve plaketleri verildi.Turnuva kupa ve plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ve kutlamalarla sona erdi.