Bilecik’in Bozüyük ilçesinde inşaat ve müteahhitlik işi ile uğraşan Bursalı İş adamı Nusrettin Soylu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunmak istediğini bildirdi.

Türkbay Habib İnşaat adına Şirket Müdürü Şahin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Şirket Müdürü Gümüş, şirket sahibi Nusrettin Soylu’nun kış aylarında bulunduğumuz şu günlerde ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot yardımında bulunmak istediğini iletti ve "Sizin tespit ettiğiniz her hangi bir okul öğrencilerinin bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de, iş adamı Nusrettin Soylu’ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş, "Eğitime yapılan yardım ve destekler hiç bir zaman zayi olmaz. Ben Nusrettin Bey’i bu konuda gösterdiği duyarlılıktan dolayı kutluyorum. Kendisinin yaptığı bu davranışın diğer iş adamlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Ben bu konuda gerekli çalışmayı yaparak kısa sürede sizi bilgilendireceğim. Katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edilmesinin ardından Türkbay Habib İnşaat tarafından öğrencilere mont ve bot yardımının önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.