Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Sağlık Bakanlığınca yürütülmekte olan “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” faaliyetleri kapsamındaki etkinliğe Osmaneli ilçesi ev sahipliği yaptı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığınca yürütülmekte olan “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” faaliyetleri kapsamında yapılan etkinliklerle toplumun düzenli fiziksel aktivite yapmaya teşvik edilmesi çerçevesinde hafta sonu Osmaneli’de yürüyüş düzenlendiği belirtildi. Osmaneli Belediye Başkanlığının katkıları ile gerçekleştirilen yürüyüş sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Münür Şahin, geldikleri bu noktada Osmaneli’nde gerçekleşen turizm hareketliliğinin yanı sıra kurumsal aktivelerin de ilçelerinde gerçekleştirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yapılan etkinliğe, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Ömer Balcı, Aile Hekimliği Şube Müdürü Dr. Engin Sarıkaya, Destek Hizmet Şube Müdürü Ahmet Aydın ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Personeli ile M. Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ferhat Damkacı ve sağlık çalışanı personelleri katıldı.