Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte referandumda ’evet’ çalışması için köy gezilerine devam ediyor.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandum öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, vatandaşlara tek tek neden evet demeleri gerektiğini anlattı. Köy ziyaretlerinde bulunan heyete vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların yoğun ilgisinden son derece memnun kalan Başkan Şahin ve Başkan Karaca, vatandaşların destekleriyle sandıktan evet çıkacağına inandığını belirtti.

Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı konuşmalarda “Köylülerimizle "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" referandumu öncesi birlikte olduk. Köylülerimiz gerçekleri biliyor. Referandumda terör örgütlerine ve ona destek veren dış güçlere cevabını kuvvetli bir "evet" ile vermeye hazır. Gezdiğimiz köylerdeki vatandaşlarımız 16 Nisan 2017 günü "evet" demeye hazır. Millet, tüm Türk dünyasının, tüm İslam aleminin, tüm ezilen halkların umudu büyük Türkiye için "evet “diyerek terör örgütlerine ve onların destekçileri dış güçlere dersini verecek ”dedi.

Gittiği her yerde vatandaşların desteğiyle karşılanan AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, 16 Nisan 2017’nin Türkiye için Bilecik ve Osmaneli için dönüm noktası olacağını söyledi. Başkan Yalçın, “Sizlerin sevgisine layık olmaya çalışacağım. Bizler ve sizler referandum da el birliğiyle Türkiye’nin önünü açacağız. Bilecik’e Osmaneli ‘ye yatırımlarının devam etmesi için, Türkiye ‘nin Dünyada söz sahibi olması için referandumdan evet diyerek çıkmamız gerekiyor. Bunun için el ele vererek Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza destek olmalıyız” dedi.