Bilecik’te yeni yıla sayılı günler kala vatandaşlar yılbaşı biletlerine akın ederken, bayiler geçen seneye oranla satışlarının daha iyi olduğunu belittiler.

Bilecik’te 2015 yılına sayıla günler kala vatandaşlar yılbaşı gecesi geçilecek büyük ikramiye için umutla bekliyor. Bilecik’te senelerdir Milli Piyango bileti satıcılığı yapan Ali Karakurt, geçen seneye oranlar bu sene daha çok bilet sattığını belirtti. Karakurt, "Satışların yılbaşına kadar daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Ben büyük ikramiyenin Bilecik’e çıkmasını her zaman ümit ediyorum. Bu zamana kadar vermiş olduğum büyük ikramiyeler Bilecik’e yansımıştır. Ben yeni yılın tüm insanlara hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıcakla vatandaşlarımız yeni yıllarına girsinler. Eğer büyük ikramiye Bilecik’e çıkarsa, talihli güle güle harcamasını isterim. Vatandaş bize çay parası verirse teşekkür ederiz, vermezse de teşekkür ederiz” dedi.

Bir başka Milli Piyango bileti satıcısı Nefize Akgün ise; bu sene satışlarının çok güzel olduğunu belirterek, “Biletlerin yarısından fazlasını satmış bulunuyoruz. Geçen sene bilet satışlarımıza göre bu seneki satışımız daha hızlı. Her geçtiğimiz sene bilet satışları bir önceki seneye göre daha çok artıyor ve daha fazla satabiliyoruz. İnşallah büyük ikramiyeyi Bilecik’e biz vereceğiz” dedi.