Türkiye’nin teknojoji devlerinden Bimeks’in Esenyurt’taki teknoloji mağazasının açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saat 10.00’da açılacak mağazaya saatler öncesinden gelen vatandaşlar, indirimli ürünlerden alabilmek için kıyasıya rekabet etti.

Geçtiğimiz günlerde 25’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan teknoloji devi Bimeks, Esenyurt Torium AVM’deki teknoloji mağazasını hizmete açtı. Açılışa özel indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise bu fırsatı kaçırmadı. Saatler öncesinden mağaza önüne gelen müşteriler, kapıların açılmasıyla birlikte koşuşturmaya başladı. İstedikleri ürünü alabilmek için çaba saf eden vatandaşlar kıyasıya yarıştı.

AÇILIŞTAN SAATLER ÖNCE GELDİLER

Açılış dolayısıyla indirimlerden faydalanmak için mağazaya geldiğini Belirten Murat Çağ, “Saat 09.00’da geldim tablet almayı düşünüyorum" dedi.

Bir başka vatandaş ise, "07.30’dan beri buradayım. Fiyatlar uygun. Yüzdesini bilmiyorum ama fiyatlar bayağı farklı. Bilgisayar almayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Aradığı ürünü bulduğunu ve indirimli fiyattan aldığını söyleyen Veysel Tezcan da , “Uzun zamandır böyle bir kampanya bekliyordum. Bimeks’in sunduğu bu kampanyadan faydalanmak istedim" ifadelerini kullandı.

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

Açılışa ve kampanyalı ürünlere ilişkin bilgiler veren Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel, “Bimeks olarak Electro World’den geçme iki mağazamızı revizyon yaptık. Ankara’da Ankamall AVM’de ve İstanbul’da Torium AVM’de bulunan mağazamızı revizyonla yeni yüzüyle müşterilerimizin karşısına çıkarıyoruz. Yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Kampanyalarımız devam ediyor. 14 Aralık’a kadar bu mağazamızda kampanyalarımız devam edecek. Bilisayarlarda, tabletlerde, beyaz eşyalarda, televizyonlarda müthiş indirimler sözkonusu. 25’inci yılımızı kutluyoruz. Önümüzdeki yıl itibariyle 156 mağaza hedefliyoruz” dedi.