AK Parti Bingöl İl Başkanlığı, “Yaşılar Haftası” etkinlikleri kapsamında 200 yaşlı ve emekliyle bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen programa, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, STK temsilcileri ve çok sayıda yaşlı vatandaş katıldı.

Hükümetin engellilere, yaşlılara ve hastalara her türlü imkanı sağladığını belirten AK Parti Bingöl Milletvekili Fehmioğlu, “Yaşlılarımız başta olmak üzere bakıma muhtaç vatandaşlarımız için evde bakım ücreti veriyoruz. Sayısız hizmetler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Hükümetimiz, yaşlı, mağdur, mazlum, hasta kim varsa herkese sahip çıkıyor” dedi.

16 Nisan’da yapılacak referandumun Türkiye için önemli bir viraj olduğunu ifade eden Fehmioğlu, “Cumhurbaşkanımızı seçmek için nasıl halka sorduysak, bugün yine halkımıza gidiyoruz ve halkımızın kararıyla hareket edeceğiz. Birçok Avrupa ülkesi Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemediği için bize karşı cephe almışlar. Avrupa ülkeleri de Türkiye’ye karşı ’Hayır’ kampanyası başlatmış. Onların tüm engellemelerine rağmen, milletin desteğiyle bu referandumda da birinci çıkacağız” diye konuştu.