Bingöl’de liseler arası yıldız kızlar ve yıldız erkekler voleybol il birinciliği turnuvası sona erdi. Turnuvada, Atatürk Anadolu Lisesi ile Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Bingöl’de 2014-2015 yılı okul sporları çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen liseler arası yıldız kızlar ve yıldız erkekler voleybol il birinciliği turnuvası Gençlik Hizmetleri kapalı spor salonunda yapıldı. Turnuvanın final maçını İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Suna, Şube Müdürleri Serhat Aran ve Ömer Abdulaziz Döger, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.

Heyecan dolu anlar yaşanan turnuvada kızlar kategorisinde Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Genç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Atatürk Anadolu Lisesi birinci, Karşıyaka Anadolu Lisesi ikinci, Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Final maçlarının ardından şampiyon olan takımlara ödülleri ve kupaları verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, eğitimin yanında öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı yapan sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri önemsediğini ifade ederek, turnuvaya katılım cesareti gösteren tüm okul, öğrenci ve ailelerini kutladı.