Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bir iş yerine giren kişi, polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece bir iş yerine giren B.K., çaldığı para ve altınlarla birlikte yakalandı. İş yerinden bin 100 TL nakit para, 15 adet altın ve 2 bilezik çalan hırsız, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak adli işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.

İsmini vermek istemeyen iş yeri sahibi, hırsızlık yapanları Allah’a havale ettiğini ifade ederek, “İş yerimi soyanları kınıyorum ve Allah’a havale ediyorum. Allah devletimizi ve emniyet güçlerimizi var etsin. Polisimiz soygun sonrası ihbar üzerine hırsızları takip ederek kısa sürede yakaladı. Çalınan paramı ve bir miktar altınımı bana teslim eden emniyet güçlerimize teşekkür ederim” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker ise; “İlçemizin huzurunu bozmak isteyenlere, olay çıkaran ve hırsızlık yapan kişilere asla fırsat vermeyeceğiz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız şüphelendikleri durumlarda 155’i arayarak dikkat çeken durumları bizlere bildirmelerini ve bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Emniyet personelimiz ve şahsım olarak emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.