Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, atıl durumda olan öğretmenevini yenileyeceklerini söyledi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş ve Şube Müdürü Ergün Ergören ile birlikte öğretmenevinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Adilcevaz Belediyesi’ne ait öğretmenevini baştan aşağı yenileyerek öğretmenlere yakışır bir mekan haline getireceklerini ifade eden Başkan Gürsoy, "Belediyemiz bünyesinde bulunan öğretmenevini yapacağımız tadilat çalışmasıyla baştan aşağıya tamamen yeniliyoruz. Yapacağımız çalışma ile öğretmenlerimizin kullanacağı ve zamanlarını geçireceği bu mekânı daha güzel ve kullanışlı hale getireceğiz. Bizim için en önemli şey öğretmene verilen değerdir. Bizler hizmet edip öğretmenlere değer vereceğiz ki öğretmenlerimizde çocuklarımıza değer verip onları en güzel şekilde eğitsinler" diye konuştu.

Başkan Necati Gürsoy, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçerek burada yapılan çalışmaları inceledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Gürsoy’u bilgilendirdi.

İnceleme sonrası Kurbani Özdaş, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a eğitime verdiği desteklerden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.