Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş, ilçenin farklı yerlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un ilçe dışında olması nedeniyle belediye başkanlığına vekaleten bakan Şenay Beşkardeş, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, ulaştırma garaj sorumlusu Faruk Çokyaman’dan bilgi aldı. İlçenin Kaleboynu Mahallesi Değirmendere mevkiinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Beşkardeş, iki aracın yan yana geçemediği yolun çok dar olması nedeniyle belediye olarak genişletme çalışması başlattıklarını söyledi. Daha sonra Orta Mahalle Lise Caddesi üzerinde yapımı devam eden yol genişletme çalışmalarını inceleyen Beşkardeş, buradan belediye garajlarına geçerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Garaj sorumlusu Faruk Çokyaman’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şenay Beşkardeş, belediye garajlarının yapılan çalışmalar neticesinde güzel ve sağlıklı bir konuma getirildiğini belirterek, “Belediye garajlarımız daha önce çok kötü ve kullanıma elverişsiz durumdaydı. Sayın Başkanımız Necati Beyin talimatıyla burada başlatılan çalışmalar neticesinde belediye garajlarını yenileyerek daha kullanışlı ve modern hale getirdik. Bitme aşamasına gelen garajdaki çalışmalarımız sonucunda personelimiz çok cüzi bir rakam ödeyerek, burada çıkaracağımız yemeklerden faydalanabilecek. Aynı zamanda araçlarımız için tüm garaj odalarını da yeniliyoruz. İnşallah en kısa sürede başkanımızla birlikte bu tesisin açılışını yapacağız. Ayrıca belediyemizin hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu görmekten mutlu oldum. Tüm çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim" dedi.

Su ve kanalizasyon sorumlusu Coşkun Çoban ise, mezbaha civarında bulunan itfaiye araçlarının su dolum noktasını belediye garajlarına aldıklarını belirterek, garajda zaman kaybetmeden itfaiye araçlarına daha hızlı bir şekilde su doldurabileceklerini söyledi.