Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM), Kadın Destek Merkezi (KADEM) ve Dul ve Yetim Destek Merkezi’nin (VEFA-YET) yaz tatilinde başlattığı kitap okuma kampanyasında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

TADEM, KADEM ve VEFA-YET merkezlerinin 3 aylık yaz tatilinde başlattığı kitap okuma kampanyası kapsamında dereceye girip ödül kazanan öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Erkan, hem öğrencilere nasihat etti hem de ödüllendirdi. Kitap okuma kampanyasında dereceye giren 7 öğrenciye laptop ve tablet bilgisayar hediye eden Kaymakam Erkan, okumanın önemine vurgu yaparak, “Okumanın yaşı olmadığı gibi daha çok okumamız ve kendimizi her alanda daha çok geliştirmemiz gerekiyor. Bu bağlamda bakıldığında özellikle öğrencilerimize okuma alışkanlığının aşılanması gerekiyor. TADEM, KADEM ve VEFA-YET merkezlerimizde bu kapsamda ilk, orta ve lise düzeyinde öğrencilerimize yönelik yaz tatili boyunca kitap okuma kampanyası başlatmıştık. Bu kampanya sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz bugün bizi ziyaret etti. Bizlerde bu ziyaretten oldukça memnuniyet duyduk” dedi.

Kaymakamlık olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada öğrencilere yönelik eğitim ve öğretimlere devam edeceklerini kaydeden Kaymakam Erkan, “Ayrıca 3 aylık yaz döneminde kitap okuyarak dereceye giren 7 öğrencimizi laptop ve tablet bilgisayarla ödüllendirdik. İnşallah bu öğrencilerimizin başarısı diğer öğrencilerimize de örnek olacaktır” diye konuştu.