BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, belediye bünyesinde kurulan ‘Beyaz Masa Alo 153 Birimi’ni ziyaret etti.

Kaymakam Özer Özbek, beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Uçak, Şoförler Odası Başkanı Nesim Uluğ ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ ile Beyaz Masa Birimi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a ilçe halkına böyle önemli bir hizmet sundukları için teşekkür eden Kaymakam Özbek, “Beyaz Masa Alo 153” biriminin önemine vurgu yaparak, ilçe halkı için olması gereken önemli hizmetlerden biri olduğuna dikkat çekti. Kaymakam Özer Özbek, Başkan Necati Gürsoy’un belediye bünyesinde böyle bir birim kurmasının doğru ve yerinde bir karar olduğuna değinerek, “Başkanımız Necati Bey belediyemiz bünyesinde böyle bir birimi kurarak gerçekten güzel bir adım atmıştır. Bu birim sayesinde vatandaşlarımızın sıkıntıları en kısa sürede sonuçlandırılarak tekrar kendilerine bilgi verilecektir. Böyle bir birim kurdukları için başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu birimin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Belediye olarak ilçemize hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Adilcevaz hepimizden önemlidir. Amacımız şeffaf belediyecilik hizmeti ile vatandaşlarımızın sorunlarına zaman kaybetmeden çözüm bulmaktır. İlçemiz için çok güzel projelerimiz var. Bu projelerimizi hayata geçirdiğimizde ilçemiz bölgenin en güzel yerlerinden olacaktır. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Beyaz Masa Birimi sayesinde inşallah vatandaşlarımızın sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz” dedi.