Bitlis’in Tatvan ilçesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Tatvan Yurt Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik "Teknoloji ve İnternet Bağımlılığı’ semineri verildi.

Yurdun konferans salonunda verilen seminere eğitimci olarak katılan Öğretim Görevlisi Abdullah Manap; teknolojinin kullanılması, faydaları, yaşamımızın bir parçası haline gelen internet ile geçirilen zaman israfı, sağlık ve ekonomik yönden verdiği zararlar gibi konularla ilgili bilgiler verildi.

Düzenlenen seminer öncesi bir konuşma yapan Yurt Müdürü Necmettin Gündoğan, verilen seminerin bu yıl düzenlenen ikinci seminer olduğunu söyledi. Verilen seminerlerin amaçlarının; kurum yurtlarında barınan; geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın büyükleri ve idarecileri olacak yüksek öğrenim gençliğine zamanı iyi yöneten, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, motivasyonu yüksek, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal gelişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamak olduğunu belirten Gündoğan, seminerlerin devam edeceğini kaydetti.

Düzenlenen seminere öğrencilerle kurum çalışanları katıldı.