Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Uygulama Kreş ve Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, bazı kurumlara teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Okutman Hatice Öntürk önderliğindeki öğretmen ve öğrenciler; Bitlis Valisi Orhan Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mürteza Oğur, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli ve Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Sezai Yalçın’ı makamında ziyaret ettiler. Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunan Bitlis Valisi Orhan Öztürk, üniversiteye her türlü desteği vereceklerini, Bitlis Eren Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların mutluluğu için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti. Prof. Dr. Doğru, “Uygulama kreş ve anaokulumuzun açılmasıyla çalışanlarımızın büyük bir ihtiyacı daha karşılanmış oldu. Çocuklarımızın mutluluğu için her türlü imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Renkli anların yaşandığı ziyaret Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru’nun çocuklara hediyeler vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.