Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencileri, sosyal medyada kapalı otobüs durağı için tek yürek oldu. Üniversite öğrencileri Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nı tweet yağmuruna tutarak, “Tek istediğimiz sıcak ve kapalı bir durak. Vali Bey donuyoruz. Bolu’nun ekonomisini donduruyorsunuz” ifadelerini kullandılar.

Kış aylarının en sert yaşandığı kentlerden biri olan Bolu’da yaklaşık 25 bin üniversite öğrencisi eğitim görürken, otobüs duraklarında soğuk havada beklemekten sıkılan öğrenciler sosyal medyada harekete geçti. Sosyal paylaşım sitesi twitter hesaplarından örgütlenen öğrenciler, “#Aibülüleredurakistiyoruz” diye grup açtı. Binlerce üniversite öğrencisi başta Bolu Valisi Ahmet Zahteroğlulları olmak üzere, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve siyasilere tweet attılar.

Sevcan Kaya isimli takipci, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’na, “Tek istediğimiz sıcak ve kapalı bir durak. Vali Bey donuyoruz. Bolu’nun ekonomisini donduruyorsunuz” ifadelerini kullandı. Yüzlerce öğrenci kapalı durak istediklerini ifade ederek yetkililerin bir an önce sorunu çözmelerini istediler.