AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “Rabbim bizleri utandırmasın. Bu kadro Bolu’nun 2015’ini, 2019’unu inşa edecek kadrodur. Buradaki kitle bunu ifade ediyor. Yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük” diye konuştu.

21 Aralık’ta gerçekleştirilen AK Parti Bolu 5. Olağan Kongresi’nde görev alan partililer ve teşkilat üyeleri ile Karacasu’da bulunan Termal Otel’de düzenlenen teşekkür yemeğine AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer katıldı.

Teşekkür yemeğinde konuşan AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “Biz bu yola çıkarken millete efendi olmak için çıkmadık. Biz millete hizmetkar olmak için çıktık. Ve inşallah milletimize, ümmetimize, mazlumlara hizmetkar olmaya hep birlikte devam edeceğiz. Rabbim bizleri utandırmasın. Bizler, bu kadro; Bolu’nun 2015’ini, 2019’unu inşa edecek kadro. Buradaki kitle bunu ifade ediyor. Yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük. Bize inanan büyük bir kitle, büyük bir kadro var. Rabbim bizleri bu yolda mahcup etmesin. Sayın Başbakanımız kongremizde çıtamızı biraz yükseltti. Bize hedefler koydu. O çıtayı yakalamak için hepimiz çalışmaya hazırız. Göreve hazırız, koşturmaya hazırız. Kapı kapı dolaşmaya, bütün gönüllere girmeye hazırız. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpmeye hazırız. Ben bu geceyi onurlandıran siz değerli dava arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.