Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ragaib Kandili sebebiyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaptırılan 12 bin kişilik Kandil lokumunu dağıttı.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Regaib Kandili sebebiyle vatandaşlara ikram edilmek üzere 12 bin kişilik kandil lokması yaptırıldı. Kandil lokmasını Bolu Belediyesi önünde kurulan stantlarda vatandaşlara Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ikram etti.

“Birlik, beraberlik ve istikrar içerisinde geleceğe umutla bakmamız lazım”

Başta tüm Bolulular olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Regaib Kandilini kutlayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Mübarek üç aylara girdik ve İslam aleminde Recep, Şaban ve Ramazan ayları önemli olan aylardır. Ayrıca bir de kandillerimiz var bugün Regaib Kandili. Dostu düşmanı kaynaştıran bu günlerin birlikteliğimize ve beraberliğimize ve bunu daha da kaynaştırmamıza vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Şu an birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz. Batı’da dost bildiğimiz herkes ve bütün terör örgütleri üzerimize geliyor. Bir bakıyorsunuz ki bütün 7 düvel bize karşı birleşmiş. Bu sebeple bizim birlik ve beraberlik içerisinde, istikrar içerisinde geleceğe umutla bakmamız lazım. Bu kandilin buna vesile olacağına yürekten inanıyor, öncelikle Boluluların sonra ülkemizin ve tüm İslam aleminin kandilini kutluyoruz” dedi.