Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akademik Danışmanı Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Burdur’a Akademik Danışman olarak görevlendirilen Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret etti. Korkmaz, üniversite-iş dünyası işbirliği, oda ve borsaların yerel ekonomi ve kalkınma süreçlerine katkı sağlanması amacıyla 81 ile 81 akademik danışman projesi çerçevesinde, TOBB tarafından Burdur’a görevlendirildiği aktardı.

Kendisiyle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını aktaran Yılmaz Başar, “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Sizin de bir Burdurlu olmanız, çalışma açısından bizlere büyük avantaj sağlayacak. Sivil Toplum Kuruluşlarının yapısını, çalışma şeklini gayet yakından tanıyorsunuz. Bu görevlendirme çok yerinde oldu. İnşallah ilerleyen zamanda güzel çalışmalara hep birlikte imza atarız” dedi.