AK Parti Bursa ilçe teşkilatlarında başkan adayları belli oldu.

5 ilçe başkan adayını açıklayan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, bütün adayların uzun süren istişareler sonucunda ortaya çıktığını söyledi. Kongre tarihleri yaklaştığı için ilk olarak 5 ilçesinin adaylarını açıkladıklarını belirten Torun, bunları ise şu şekilde sıraladı;

"AK Parti Yıldırım İlçe Başkan adayı Hüdai Yazıcı, AK Parti İlçe başkan adayı Murat Yavuz, AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe başkan adayı Sadettin Akkoyunlu, AK Parti Gemlik İlçe başkan adayı Zafer Işık, AK Parti Osmangazi İlçe başkan adayı Ali Yılmaz ile yola devam edeceğiz."

Yılların biriken problemi olan çözüm sürecini hep birlikte aşacaklarını belirten Torun, “Çözüm süreci konusundaki hükümetin çalışmaları aynı kararlılıkla devam edecektir. Biz provokasyonlara ve bütün sabote etmeye çalışanlara rağmen inadına kardeşlik diyeceğiz. 784 bin kilometrelik bu coğrafya da Türkü, Kürdü ve Çerkezi ile bir bütün olarak hep birlikte Türkiye diyeceğiz. Son bir yıldır çok yoğun olarak gündem de olan paralele yapının devlet içinde örgütlenen bu illegal yapının temizlenmesi noktasında da çalışmalarımız sonuna kadar devam edecektir. Türkiye artık demokratikleşme çıtasını en üst noktaya taşımış bir ülke olarak içinde farklı bir yapılanmaya asla izin vermeyecektir” diye konuştu.