30 Ekimde başlayan kuruluş çalışmalarını tamamlayan Anayol Partisi, Mudanya İlçe Başkanlığı görevine Murat Özbaşaran’ı atadı.

Güzelyalı park meydanındaki açıklamaya Anayol Partisi Genel Başkanı Bahattin Sazak, Bursa İl Başkanı Metin Durmazer, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Maden ve Bursa İl Yöneticilerinin katıldı. Genel Başkan Sazak atanan İlçe Başkanı Özbaşaran’a Mazbatasını vererek hayırlı olsun dilekleriyle başarılar diledi.

Sazak “2015’de iktidarda olacağız, bugün muhalefet ve iktidara baktım, Almanya’daki Yeşiller gazetesinin yazdığı haberde, Başbakan kendi milletini düşman ilan etmiş diyor böyle bir şey olabilir mi? Her geleni hapse atıp düşman muamelesi yapılıyor, biz buna hayır diyoruz biz iktidar olduğumuzda 75 milyon insanımızı kucaklayacağız. Biriz beraberiz hepimiz beraber yürüyeceğiz bunda kimsenin tereddüdü olmasın. 30 Ekim’de Anayol’u kurarken çok azınlıktık ama 45 günde bu hale geldik. Şimdi yüz binler bize destek verirken 2015 de bu rakam milyonlara ulaşıp 12 Haziran’da tek başımıza hiçbir engel tanımadan iktidar olacağız” dedi.

Genel Başkan Bahattin Sazak’ın elinden mazbatasını alan Mudanya Anayol İlçe Başkanı Murat Özbaşaran, “Genel Başkanımızın bizlere gösterdiği güveni boşa çıkarmayıp 2015’deki seçimlerde partimizi Mudanya’da en üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

HK