Yaşlılar Haftası sebebiyle İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzur Evini ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Hamdolsun güçlü bir devletimiz ve güçlü bir belediyemiz var. Bugün engellisine, yaşlısına, ihtiyaç sahiplerine sahip çıkan bir devletimiz ve Cumhurbaşkanımız var” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki AK Partili il ve ilçe yöneticileri ile birlikte 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan yaşlılar haftası nedeniyle İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzur Evini ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Aktaş, huzurevini ilçe halkıyla buluşturacak yeni projelerin yakında faaliyete geçeceğini söyledi.

Ziyareti sırasında huzur evinde kalan vatandaşlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Aktaş, yaptığı açıklamada farklı kurum ve kuruluşların da huzurevini ziyaret ettiğini gördüklerini ve bu tablo karşısında mutlu olduklarını dile getirerek “Bugün AK Parti il ve ilçe yöneticilerimizle beraber referandum ziyaretlerimizi sürdürürken, bir yandan da buraya özel yaşlılar haftası nedeniyle Huzurevi sakinlerimizi ziyarete geldik. Kendilerine ikramlarda bulunduk, beraberinde sohbet ettik. Genel anlamda da arkadaşlarımızla ilgili bilgiler aldık. Bu arada farklı kurum ve kuruluşlarımızın da burayı ziyaret ettiklerini görüyoruz. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yaşlısına sahip çıkan bir devletimiz var

Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü ve vatandaşına sahip çıkan bir devlet olduğuna vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Aktaş, “Gönül arzu ediyor ki herkes kendi evlatlarının yanında torunlarıyla birlikte yaşlansın. Ama takdir edersiniz ki hayatın getirdiği bazı olumsuz gelişmeler olabiliyor. Hamdolsun güçlü bir devletimiz ve güçlü bir belediyemiz var. Bugün engellisine, yaşlısına, ihtiyaç sahiplerine sahip çıkan bir devletimiz ve Cumhurbaşkanımız var. Bu vesileyle de arkadaşlarımızın çalışmalarını yerinde görelim istedik” diye konuştu.

Onlara her gün sahip çıkmamız gerekir

Huzurevini ilçe halkıyla buluşturacak yeni projelerin de kısa süre içerisinde başlayacağını belirten Başkan Aktaş, “Bu bina henüz 1 aydır faal. İnşallah yakın bir zamanda İnegöl ile huzurevini daha yoğun bir şekilde buluşturacak projelerimiz de olacak. İnşallah bir gün buralara gelme ihtimalimiz olduğunu düşünerek, onların da geçmişte bizim gibi gençken şuanda yaşı kemale ermiş değerli büyüklerimizi burada yalnız bırakmamak gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Dolayısıyla sadece bu haftaya mahsus değil nasıl ki annelerimizin değeri bir gün, babalarımızın değeri bir günde ortaya çıkmazsa yaşlılarımızın değeri de bir günde ortaya çıkmaz. Onlara her gün sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Allah’a da şükrediyorum bizlere onlara hizmet etme gibi bir şerefi lütfettiği için” ifadelerinde bulundu.

Huzurevi sakinleri de Başkan Aktaş ve beraberindeki heyetinden dolayı mutlu olduklarını dile getirirken, yapılan ikramlardan dolayı da teşekkür ettiler.